21 Ekim 2014 Salı

#Aysegulsautmnevent Blogger Buluşması

Selam kızlar :)
Bu yazımda geçen hafta katıldığım  (Makyaj _ Güncesi yeni adıyla Aysegulyaziyor ) etkinliğinden bahsetmek istiyorum. Harika bir kahvaltı eşliğinde sohbet edip yeni isimler tanıma fırsatı yakaladık  Aslında hepimiz birbirimizi takip ediyor olsak da tanışma fırsatını anca bu tarz toplantılarda yakalıyoruz.  Çok güzel bir 4 saat geçirdik ve tabi her event sonrası olduğu gibi burdan da elimiz boş çıkmadık  :)
Bizler için hazırladığı bu harika hediyeler için önce  Ayşegül ' e daha sonra  bizi yanlız bırakmayan firma yetkilileri ve sponsorlarimiza tekrar çok çok teşekkür ediyorum .
Gelelim bu harika etkinlik sponsorlarına
Fulser Krauterhof bizlere ayak ve bacak kremi göndermiş :)
Ayrıca sihirli fondeten diye adini duyduğumuz M.asam  testerlari
Note Cosmetics Fondeten yollamis
Sephora Harika ürünleri ile bizlerle olmuş.
Nail_art_shopp Tırnak ürünlerini denemek için sabirsizlaniyorum açıkçası :) harika nail art'lar yapabilirim neden olmasın :)
Zerenprofessional  ise 1 hafta kalıcı ojelerinden yollamis.  Acilen denenecek
Watsons Her zaman olduğu gibi bizlerle tabi :) bu şahane kutu içinde yine birbirinden güzel ciciler  var .
Dermadolin oldukça güzel bir paket gerçekten . Daha önce hiç denemedigim bu ürünler derhal denenecek elbette .
Moshos Garden bu markayı ilk çıktığı andan beri sıkı takipteyim aslında. Bir kirpik bakim yağını deneme şansım olmuştu ve memnun kalmıştım oldukça. Doğal Bakım Ürünleri her zaman baş tacı :)
Splat diş macunu ile ilk defa tanışıyoruz.  Bir çok arkadaşım severek kullanıyor Bu macunu . Şimdi sıra bende
Uzun zamandır yakinen de tanıdığım dünya tatlısı Dilara  ( kukasweety ) bizlerin yanındaydı yine.  Bu harika badem şekerleri ve o nefis lokumlari ile . Lokumlari yediğim için buraya resim koyamadim ama ınstagram sayfamda o harika lokum resimleri var :)
Pluscanvas bu harika tabloyu göndermiş,  hepimize farklı bir tablo denk geldi . Odamin duvarına astım bile ☺
Nideno Üzerinde adımın yazdığı bu güzel defter benim için çok özel. ..
Faberlic Özellikle dudak kalemleri harika bu markanın . Bu marka ile özellikle bir post yazacağım.  Bir çoğumuz merak ediyor biliyorum. Çok güzel bir paket getirmiş bizlere Melisa hanim ürünleri tek tek anlattı sağolsun  :)
NOVA Teatox Son zamanlarda özellikle dikkatimi çeken bitki çayı markasi . İçmeye başladım bile :)
Ritueldebeaute içinde hepimizin ihtiyacı olan bir kutu yollamis. Regl dönemi için ısıtıcı bant en merak ettiğim :)  çok teşekkürler şimdiden
Bebak bu markayi zaten evimden eksik etmiyorum.  Çok severek kullanıyoruz evimizde . Bu zeytinyağlı seriyi de merak ediyorum  . Bu şık sunum için ayrıca teşekkür ediyorum.
PinkBlack BeautyCare Bu hesabi ınstagram kullanıcıları bilir zaten . Fakat artık hayata geçirdiği bir web sitesi var satislarina site üzerinden devam ediyor artık  . www.pinkblackbeautycare.com web sitesi
Funda Aksu harika bir kolye ucu göndermiş daha öncede kendisine ait bir kolyem vardı . Bayildim
BirdeBenden Baykuş Anahtarlığım çok sevdim bunu
Juliyetdesign bize lavanta keseleri yollamis
Siihirlieller den buzdolabı magnetlerim oldu . Çok sevimli şiş ve örgü şeklinde :)
Buyulusaclar.com bizlere muhteşem kokan saç bakım yağı yollamis . Denemeye başladım bile merak içindeyim  :)
Pakmaya içi dolu dolu bir kutu yollamis. Kabartma tozu,maya,vanilya, puding, krema ,muhallebi, krem santi ve pudra şekeri dolu bir kutu :)
Bu harika Amerikan servisleri için Kartoonevent  a ayrica teşekkür ediyorum.  Üzerinde blog adım var ve cok şık.
Birde Rafinera bizlerleydi . Bizlere sağlıklı şekilde kilo vermek için hazırladığı Harika menulerinden getirdi ve hepsine bayildik.  Resimler bir sonraki post ta olacak 
Sponsor yazım burada bitiyor :) biraz uzun bir yazı olduğu için  bir sonraki post tamamen bizlerin resimleri ile efendim . Bu harika event için sevgili Ayşegül e bir kez daha teşekkür ediyorum  :)
Sevgiler
Makyaj Odası